Earny's partnerprogramma (affiliate)

Vertel je vrienden over Earny en verdien geld. Zorg dat mensen zich via jouw unieke partnerlink aanmelden voor Earny en je deelt mee in de opbrengt. Wanneer nieuwe gebruikers die zich via jou hebben aangemeld, kiezen voor een betaald pakket, ontvang jij 3 maanden lang 90% van hun abonnementsgeld.

Kiest iemand voor het abonnement Goud, dan verdien jij dus € 51,30! Ook als je vrienden pas na een half jaar overstappen van het Instap-abonnement naar een betaald abonnement, betalen wij de eerste drie maanden van het betaalde abonnement uit.

Hoe werkt het

Iedere Earny gebruiker heeft zijn eigen partnerlink, te zien bij de voorkeuren in Earny (als je bent ingelogd). Ook als je een gratis Earny abonnement hebt. Dus heb je Earny niet nodig, maar wil je wel gebruik maken van het partnerprogramma, dan kun je een gratis Earny account openen.

Gebruik je persoonlijke partnerlink om andere over Earny te vertellen. Schrijven mensen zich in via jouw link, koppelen we deze gebruiker aan jouw account. Zodra ze een betaald abonnement kiezen, ontvang jij 90% van hun eerste drie Earny facturen.

Je commissie verekenen we op je eerst volgende Earny factuur. Ontvang je meer commissie dan dat je Earny-abonnement kost, dan maken we dit bedrag naar je over.

Meld je aan voor Earny! 

Voorwaarden

  • Je kunt alleen meedoen met het partnerprogramma als je beschikt over een geldig KvK nummer.
  • Het is niet toegestaan de partnerlink te gebruiken in (spam) mailings.
  • Het is niet toegestaan de partnerlink te plaatsen op websites met illegale, erotische of ongepaste content.
  • Abonnementsprijzen en vergoedingen kunnen op elk moment worden gewijzigd. Dit zal per e-mail worden aangekondigd.
  • Van de eerste drie facturen die we aan de door jou aangebrachte Earny gebruiker sturen, ontvang je 90% van de abonnementskosten als commissie.
  • De commissie wordt aan jou toegekend op het moment dat de factuur naar de aangebrachte Earny gebruiker wordt gestuurd. Je ontvangt de commissie dus in maximaal drie delen.
  • Commissies worden verrekend met je eerstvolgende Earny factuur. Mocht je factuur daardoor negatief worden, dan houden we dit bedrag niet achter maar maken we dit naar je over.
  • Het partnerprogramma kan op elk moment worden stopgezet. Dit zal ten minste één maand van te voren per e-mail worden aangekondigd.
  • Wanneer je je niet houdt aan de voorwaarden zullen wij je afsluiten van het partnerprogramma. Je verliest dan het recht op de nog te verrekenen commissie.
  • Alle prijzen zijn exclusief BTW
 

Probeer Earny zelf

Ontdek Earny door er zelf mee te spelen.
Maak een account aan en ervaar hoe snel en leuk Earny werkt.

Probeer gratis