Earny voor boekhouders

en voor accountants

Als boekhouder of accountant heeft u veel klanten met een kleine onderneming. Zij sturen facturen in veel gevallen via Word of Excel, wat voor hen een vervelende en tijdrovende klus is. Daarbij worden veel fouten gemaakt en het zorgt voor een onoverzichtelijke administratie. Dat maakt uw werk onnodig ingewikkeld en minder leuk.

Earny is een eenvoudig online facturatieprogramma waarmee het leuk wordt om facturen te versturen. Dit maakt de administratie voor uw klant èn voor u veel leuker en inzichtelijker.

Overzichtelijk en minder fouten

Earny zorgt ervoor dat uw klanten veel minder fouten maken bij de facturatie. Bedragen worden automatisch doorgerekend en datums en factuurnummers worden door Earny gegenereerd. Bovendien maakt Earny duidelijke overzichten op basis van de gemaakte facturen. Dit scheelt uw klant, maar vooral u, een hoop tijd en frustratie.

Omdat Earny in de cloud draait en via uw webbrowser te benaderen is, kunt u altijd met uw klant meekijken. Zo kunt u van specifieke facturen de details bekijken. Of eenvoudig uw eigen rapporten maken voor de jaarrekening.

Géén boekhoudprogramma

Earny is geen boekhoudprogramma, maar concentreert zich op de facturatie. Daardoor is de web-app eenvoudig te gebruiken, ook zonder boekhoudkundige kennis. Ideaal dus voor uw klanten die maar niet kunnen wennen aan alle termen en regels.

Maar dat betekent niet dat Earny 'niet te gebruiken is', zoals sommige boekhouders denken. Earny helpt ondernemers bij de facturatie en laat juist het opstellen van een jaarrekening over aan iemand die daar verstand van heeft: en dat bent u.

Zonder handleiding

Earny houdt niet van software waarvoor een handleiding of cursus nodig is. Daarom neemt Earny de gebruiker stap voor stap mee in de simpel te gebruiken applicatie. Eenvoudig voor uw klant, maar ook voor u. U hoeft geen cursus te doen om uw klant te helpen met Earny.

Probeer het zelf

Probeer Earny zelf met een gratis proefaccount en wijs uw klanten op Earny. U maakt uw werk, en dat van uw klant, leuker en makkelijker.

Heeft u vragen over Earny of over hoe u Earny voor uw klanten kunt inzetten? Bel of mail ons dan via 0313-482502 of info@earny.nl

Probeer Earny gratis

 
 

Probeer Earny zelf

Ontdek Earny door er zelf mee te spelen.
Maak een account aan en ervaar hoe snel en leuk Earny werkt.

Probeer gratis