Mogelijkheden

Earny zit vol met handigheidjes die jou als ondernemer zeker van pas zullen komen. De belangrijkste functies zijn op deze pagina opgesomd.

Relaties bijhouden

De relaties zijn je basis. Zowel in de dagelijkse praktijk als in Earny. Je kunt eenvoudig alle gegevens van je klanten en leveranciers bijhouden. Ook worden alle inkomende en uitgaande facturen aan je relaties gekoppeld. Zo heb je van elke relatie een duidelijk overzicht.

Facturen maken en versturen

De kern van Earny is natuurlijk het maken en versturen van facturen. Als we dat niet ongelofelijk eenvoudig hadden gemaakt, zouden we geen Earny heten. Alles is er op gericht om dit een klusje van niks te maken. Met een paar klikken heb je een factuur gemaakt. Vervolgens verstuur je de factuur met twee muisklikken naar je klant. Dit kan per e-mail of gewoon met de post.

Inkomende facturen

Met Earny kun je ook eenvoudig alle binnenkomende facturen registreren. Zo heb je een duidelijk overzicht van al je kosten. Ook houdt Earny voor je bij welke facturen je al wel en welke je nog niet hebt betaald.

Controle over je zaak

Als ondernemer is het soms lastig om een direct overzicht te hebben van je financiële situatie. Met Earny hoef je hiervoor niets te doen. Even inloggen en je hebt een direct overzicht over je bedrijf.

Eenvoudig omzetbelasting aangeven

Omdat alle informatie voor een juiste omzetbelasting binnen Earny aanwezig is, maakt Earny een voorstel voor hoe je de omzetbelasting kunt aangeven. Of je nou per maand, kwartaal of per jaar een aangifte moet doen, Earny regelt het voor je.

Goed voorbereid voor de boekhouder

Earny is een factureringsprogramma en geen boekhoudingsprogramma. Earny maakt de aangifte voor de Belastingdienst daarom een stuk makkelijker, maar doet het niet automatisch. Earny levert duidelijke overzichten waarmee je zelf, je boekhouder of je accountant eenvoudig je boekhouding gereed kan maken voor de jaarafronding. Earny levert daarvoor alle omzet- en uitgavegegevens, je boekhouder voegt daar bijvoorbeeld de afschrijvingen en loonadministratie aan toe en de jaarrekening is compleet.

Resultaten

Omdat je op elk moment wilt kunnen zien hoe je bedrijf loopt, toont Earny uitgebreide resultaten van je bedrijf. Van alle jaren kun je per maand en per rubriek jouw omzet, kosten en winst zien. Ook laat Earny je hiervan grafieken zien zodat je echt in één oogopslag weet hoe je bedrijf het doet.

Standaard producten

Veel bedrijven leveren regelmatig dezelfde producten. Met Earny hoef je die producten maar één keer in te voeren. Vervolgens herkent Earny bij de eerste paar letters die je op een factuur zet, welk product je bedoelt en vult alle velden voor je in. Zo maakt Earny factureren weer fun.

Onbeperkt aantal gebruikers

Bij Earny houden we er niet van als je voor simpele zaken extra moet betalen, zoals bijvoorbeeld voor extra gebruikers. Daarom kun je binnen Earny zo veel gebruikers aanmaken als jij nodig hebt. Geef al je collegae een eigen account en iedereen heeft inzicht in het bedrijf.

Topbeveiliging

De gegevens die je in Earny bewaart zijn voor jou enorm belangrijk. Daarom is het onze taak om die gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. De verbinding tussen je computer en Earny is altijd beveiligd met een versleutelde tunnel. Daardoor is het voor andere niet mogelijk om te zien wat jij op Earny ziet, zelfs niet via een onbeveiligd draadloos netwerk. Verder heb je natuurlijk alleen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot jouw account.

Backups

Ook de backups nemen we zeer serieus. Alle gegevens van je Earny account worden elk uur(!) op twee verschillende, beveiligde locaties in Nederland gebackupt. Zo maakt het niet uit wat er gebeurd, wij hebben altijd een backup van je gegevens.

API koppelingen

Earny is middels een RESTful JSON API te koppelen met je eigen systemen. Hiervoor is documentatie en voorbeeldcode beschikbaar. Met de API is het mogelijk om alle functies van Earny te gebruiken, zoals het aanmaken van relaties, facturen, producten etcetera. Neem contact op voor meer informatie.

 

Probeer Earny zelf

Ontdek Earny door er zelf mee te spelen.
Maak een account aan en ervaar hoe snel en leuk Earny werkt.

Probeer gratis