Mailen naar Earny

Je kunt ons per e-mail bereiken op support@earny.nl.
Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat kan ik doen met Earny?

Earny laat je heel gemakkelijk factureren. Met Earny stuur je zelf eenvoudig facturen naar je klanten en je beheert met Earny de inkomende facturen. Daardoor heb je op elk moment overzicht over je bedrijf. Aan het eind van het jaar exporteer je alle gegevens zodat je boekhouder of accountant de jaarrekening kan maken.

Wat zijn de systeemeisen voor Earny?

Earny werkt volledig online. Het enige dat je nodig hebt is een computer of mobiel apparaat met internetverbinding en een browser.

Hoe maak ik een backup?

Earny zorgt voor jouw backups. Elk uur wordt er een nieuwe backup gemaakt van alle gegevens in Earny en extern beveiligd opgeslagen.

Welke kennis heb ik nodig om met Earny te werken?

Om met Earny te werken heb je geen boekhoudkundige kennis nodig. Earny vertelt je wat je moet doen, terwijl je bezig bent. Op deze manier leer je al doende de inkomende en uitgaande facturen te beheren, periodieke facturen aan te maken en je relaties te beheren.

Wat kost Earny?

Bij Earny betaal je alleen voor de facturen die je verstuurt. De overige onderdelen van het pakket kun je altijd onbeperkt gebruiken (zoals van relaties, inkomende facturen en gebruikers). Daarvoor heeft Earny drie betaalde pakketten en één gratis pakket. De pakketten verschillen alleen in het aantal facturen dat je per maand kunt versturen. Je kunt op elk moment wisselen naar een ander pakket. Zowel omhoog als omlaag. Bekijk de verschillende pakketten.

Hoe kan ik mijn pakket wijzigen?

Bij Earny kun je altijd je pakket wijzigen of opzeggen. Als je ingelogd bent op Earny kun je bij "Instellingen" je pakket wijzigen. Klik het pakket aan dat je vanaf dat moment wenst en wij wijzigen het direct voor je. Ook opzeggen is altijd (en zonder opzegtermijn) mogelijk.

Kan ik tijdens mijn gratis maand ook kosteloos annuleren?

Ja. De eerste maand bij Earny is gratis en dus ook kosteloos te annuleren. Mocht Earny niet geschikt voor je zijn dan horen wij natuurlijk graag waarom. Wij zijn altijd geïnteresseerd in je feedback!

Kan ik het ontwerp van mijn factuur zelf bepalen?

Earny heeft voor jou een standaard ontwerp gemaakt. Je kunt het logo van je bedrijf uploaden, waarna je direct een factuur kan afdrukken met jouw logo erop. Met onze gemakkelijke online layout-editor, kun je de posities van de onderdelen op de factuur aanpassen en ook je eigen lettertypes en groottes kiezen.

Hoe kan ik factureren met Earny?

Earny stelt je in staat om zowel digitaal als per post te factureren. Je hebt zelf de keuze om een factuur af te drukken, door ons per post te laten versturen of per e-mail te verzenden.

Hoe zit het met nieuwe versies van Earny?

Omdat Earny een online dienst is heeft iedereen altijd dezelfde en de laatste versie van Earny. Je hebt daar dus geen omkijken naar. Benieuwd naar de nieuwste toevoegingen? Hou dan onze website en social media in de gaten!

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee. Alle functionaliteiten zijn altijd voor iedereen beschikbaar. We rekenen dan ook nergens anders geld voor dan de vaste abonnementstarieven. Backups en support zijn altijd voor iedereen beschikbaar.

Kan ik mijn account pauzeren?

Een account pauzeren is niet mogelijk, maar je kunt wel je pakket gratis downgraden naar het gratis pakket. Je kan dan drie facturen per maand aanmaken en dat kost je niets. Als je je account later weer wilt gebruiken kan je per direct weer gratis upgraden naar een pakket dat het beste bij je past.